En fundering, Workshop – skrapa fram din målning

Precis som rubriken lyder så har jag funderingar på att skapa en ny workshop, eller t.o.m kurs, i hur man skrapar fram sina motiv istället för det traditionella sättet där man lägger på färg, lager efter lager. Det är ett flertal som frågat och har varit nyfikna på det arbetssättet så tänkte det kunde vara kul att lära ut. Eller vad säger ni? Ni som har följt mig eller sett mina sätt att måla, vet nog vad jag skriver om när jag säger “skrapa fram”. För er andra kan jag visa bilder där ni ser målningar som är skapade på detta sättet:

Alltid är det ju så att efterfrågan styr ifall det skall sättas ihop en kurs/workshop, då det trots allt krävs en hel del arbete för att få till det på ett bra sätt, och på en nivå som passar alla. 

Jag utformar kurser/workshops för grupper men även privat. Kontakta mig för mer info och hojta till om intresse för att “skrapa fram motiv” finns!

 

Kram på er alla! ♥

Följ och gilla sidan:

6 thoughts on “En fundering, Workshop – skrapa fram din målning

  1. Hej Marita! Vad trevligt! Tiden vet jag riktigt inte än, det beror på hur många som är intresserade, och hur jag får lägga upp kursen/workshopen. Det enda jag kan säga om det i nuläget är att det blir en helgdag, troligtvis en lördag. Kostnaden är 400kr/pers, och då ingår material samt fika. Längden på en workshop brukar vara ca 3h.
   Så fort jag har fått ihop ett gäng, lägger jag upp en plan samt återkommer med tid för evenemanget.
   Följ mig gärna antingen här, eller på Facebook så missar du inte tiden.

   Kram och trevlig midsommar, Heidi Pedersen, hpart

   1. Vad kul att du tycker det Anna! Jag har en workshop under planering och kan hålla dig uppdaterad med datum. Du är hjärtligt välkommen när det är! Mvh Heidi Pedersen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.