Wäsby galleri, mars 2021

Äntligen händer det något! Det har varit tyst från mig länge då det inte har hänt mycket socialt på bildfronten.

Det är som för många av oss- Corona kom ivägen. Det har inneburit många inställda aktiviteter. Barnens konstskola, målerikurserna samt teckningen, både i privat regi samt Studieförbundet, har blivit inställda eller flyttade på obestämd framtid.

Hur som, nu laddar vi för utställning. Hela mars, med början 3.3 ställer jag ut med Novalee Eevalon från Boden. Novalee har en hutlös fantasi och skapar i de flesta material. Till denna utställning har hon samlat sina naivistiska kvinnor i fantasifulla färger. Helt klart värt att se! Själv bidrar jag med en hel del blått (förvånad?), nytt och gammalt. En salig blandning helt enkelt. Åk ut och titta vetja, kan bli ganska kul! På Wäsby magasin kan du förutom konstgalleriet besöka butiker samt cafe.

Utställningen har öppet under Wäsby magasins ordinarie öppettider:

Ons 12-18
Tor 12-18
Fre 12-17
Lör 11-15

Tyvärr ingen vernissage pga rådande omständigheter.

Vi ses!

Heidi

Följ och gilla sidan:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.