Galleri Källaren

8/6-2019 slog Galleri Källaren upp sina dörrar.

Källaren är belägen i Torshälla, en bit utanför Eskilstuna med en utställningsyta på ca 20 kvm

På galleri Källaren visar Heidi Pedersen sin konst de stunder som externa utställare inte finns på plats och snart finns det unika verk från andra konstnärer som går att beskåda och köpa. Därmed har vi alltid en pågående utställning och alla är välkomna in – när som galleriet är öppet. Veckans öppettider uppdateras löpande (söndagar) på Galleri Källarens fb sida. Det är även öppet när flaggan är ute, då är det bara att kliva in för ett glas saft eller en kopp kaffe.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Vi tar in unikt hantverk, smycken och konst till försäljning. Är du intresserad och vill sälja hos oss – skicka då in en presentation på vad du gör samt några (3-5) bilder på ditt arbete till gallerikallaren@outlook.com Just nu är vi återförsäljare åt fyra fantastiska hantverkare som vi inte har presenterat än – men väntar på sin tur.

Ställa ut hos oss? Skicka ett meddelande till ovan nämnda e-mail eller fyll i formuläret under fliken “Kontakt”

___________________________________________________________________________________________________________________________

Några externa utsällare på Källaren år 2019

  • Stina Elise Trolin
  • Héléne Lovén
  • Monica Lenander
  • Justina Skidzevičienė


Det anordnas också kurser/workshops, främst i teckning och måleri. (Läs mer under fliken “Utbildning”) Under fliken “Kalender” kan du se datum för när något spännande händer hos oss!

 

Väl mött, Heidi